0494 49 85 64

Team

Thuisverpleging Kaat bestaat uit een team van 4 verpleegkundigen: Kaat Walcarius, Katrien Van Der Jeugt, Sophie Malfait en Evy Bogaert.

Als team zorgen wij er elke dag voor om kwaliteitsvolle, optimale en continue zorg te bieden met aandacht voor elke patiënt en zijn omgeving.

Patiënten verzorgen in hun vertrouwde omgeving, dicht bij familie en vrienden, waar zij zich goed voelen, geeft ons elke dag dat mooie gevoel en die leuke uitdaging. Klantvriendelijkheid, vertrouwen en discretie staan dan ook centraal bij onze zorgen.

Ons motto is en blijft de patiënt verzorgen zoals we zelf willen verzorgd worden.

over ons

Kaat Walcarius
Bachelor A1 verpleegkundige
Referentieverpleegkundige wondzorg & palliatieve zorg

Kaat is reeds meer dan 10 jaar actief in de wereld van thuiszorg en thuisverpleging. Na 3 jaar ervaring bij het Wit-Gele-Kruis is zij in 2006 van start gegaan als zelfstandig thuisverpleegkundige. Mensen thuis ontmoeten met hun verhaal, zorg geven en zorg dragen voor, waren reeds van bij haar eerste werkervaringen een sterke drijfveer. Haar ervaring en het regelmatig volgen van bijscholing zorgen ervoor dat zij ten dienste kan staan op diverse vlakken. Ze behaalde tevens met glans haar referentie in de wondzorg en de palliatieve zorg. Kaat is de drijvende kracht van Thuisverpleging Kaat en samen met Katrien, Sophie, Evy en Sofie vormen zij het perfecte team.

Sophie Malfait
Bachelor A1 verpleegkundige
Referentieverpleegkundige wondzorg

Collega Sophie studeerde af in 1996 als bachelor A1 verpleegkundige. Momenteel werkt zij halftijds op het dagziekenhuis hematologie te Brugge. Naast de verpleegtechnische zorgen (zoals chemotherapie, transfusies, katheterverzorgingen, enz…) in het ziekenhuis geeft thuisverpleging haar een andere inkijk in zorg aan mensen. Zij heeft haar referentie behaald in wondzorg en blijft up-to-date met het volgen van de nodige bijscholingen.

Katrien Van Der Jeugt
Bachelor A1 verpleegkundige
Specialisatie spoed en intensieve zorgen

Collega Katrien studeerde af in 2006 als bachelor A1 verpleegkundige en volgde nadien nog een specialisatiejaar tot verpleegkundige voor spoed en intensieve zorgen. Tot op heden combineert zij haar job in een ziekenhuis te Brugge op de dienst spoedgevallen samen met haar functie als thuisverpleegkundige. De combinatie vormt voor haar een leuke afwisseling en leert haar een heel andere kant van de zorg kennen. Naast de meer acute zorgen en korte contacten in het ziekenhuis geeft thuiszorg haar de ruimte om mensen te ontmoeten in hun eigen omgeving.

Evy Bogaert
Bachelor A1 verpleegkundige
Specialisatie medische pedicure

In 2002 studeerde collega Evy af als verpleegkundige. Zij startte haar carrière in het ziekenhuis op de diensten pneumologie en mid care. Na een aantal jaren kreeg zij meer en meer interesse in de voet en de voetproblematiek en startte zij in 2008 de tweejarige opleiding voetverzorging waarin zij met glans slaagde. Daarna specialiseerde zij haar verder in de medische pedicure door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen, waaronder nagelreconstructie en orthesiologie. De verpleegkundige kennis opgedaan door haar studie en uit haar praktijkervaring, kan zij matchen aan de voetklachten binnen de medische voetverzorging. Momenteel combineert zij haar werk als thuisverpleegkundige en medische pedicure.