0494 49 85 64

Afspraak thuiszorg

Afspraak in Oosthuis

Team

Thuisverpleging Kaat bestaat uit een team van 5 verpleegkundigen.

Als team zorgen wij er elke dag voor om kwaliteitsvolle, optimale en continue zorg te bieden met aandacht voor elke patiënt en zijn omgeving.

Patiënten verzorgen in hun vertrouwde omgeving, dicht bij familie en vrienden, waar zij zich goed voelen, geeft ons elke dag dat mooie gevoel en die leuke uitdaging. Klantvriendelijkheid, vertrouwen en discretie staan dan ook centraal bij onze zorgen.

Ons motto is en blijft de patiënt verzorgen zoals we zelf willen verzorgd worden.

over ons

Kaat Walcarius
Bachelor A1 verpleegkundige
Referentieverpleegkundige wondzorg & palliatieve zorg

Kaat is 14 jaar actief in de wereld van thuiszorg en thuisverpleging. Na 3 jaar ervaring bij het Wit-Gele-Kruis is zij in 2006 van start gegaan als zelfstandig thuisverpleegkundige. Mensen thuis ontmoeten met hun verhaal, zorg geven en zorg dragen voor, waren reeds van bij haar eerste werkervaringen een sterke drijfveer. Haar ervaring en het regelmatig volgen van bijscholing zorgen ervoor dat zij ten dienste kan staan op diverse vlakken. Ze behaalde tevens met glans haar referentie in de wondzorg en de palliatieve zorg. Kaat is de drijvende kracht van Thuisverpleging Kaat.

Eveline De Brabander
 

Eveline, eerst afgestudeerd in de bachelor ziekenhuisverpleegkundige, besliste om haar kennis te onderbouwen en volgde daarnaast een postgraduaat cardiologie. Haar carrière startte in 2010 op de MiCS in AZ Sint-Lucas. De verpleegeenheid MiCS verzorgt patiënten met verschillende ziektebeelden, met één of meerdere orgaanfalen of patiënten die een zeer uitgebreide heelkundige ingreep hebben ondergaan. De opgedane kennis gebruikt ze om mensen thuis in hun vertrouwde omgeving zo goed mogelijk te verzorgen. Eveline heeft drie kinderen en in haar vrije tijd geniet ze van duiken en sporten in het algemeen.

Julie Vande Woestyne
 

Van jongs af aan zit het helpen van mensen in haar bloed. De studiekeuze was snel gemaakt en sinds 2017 heeft Julie haar diploma verpleegkunde op zak. Het intense contact, de nauwe band en de omgang met mensen in hun thuisomgeving spraken haar het meest aan, waardoor Julie meteen van start ging in de thuisverpleging. Met empathie, een persoonlijke aanpak en op haar eigen unieke manier voorziet ze elke patiënt van kwalitatieve zorg. Een warme glimlach op het gezicht van de patiënten als gevolg van die zorg geeft haar nog elke dag voldoening.

Hilde Cool
 

Hilde studeerde af in 2012 als bachelor in de verpleegkunde. Kennis, kracht en de zin om te blijven leren kenmerken Hilde als verpleegkundige. Hierdoor staat ze steeds klaar met de nodige efficiënte en kwalitatieve verzorging aan huis. Ze neemt graag de tijd om te helpen, persoonlijk, discreet en in een vertrouwelijke omgeving. Reeds 28 jaar is Hilde thuisverpleegkundige en in 2016 zette ze de stap om haar job verder uit te bouwen op zelfstandige basis. Op basis van bijscholingen blijft ze op de hoogte van alle verpleegkundige technieken en handelingen, die ze toepast in de zorgverlening.

Tiffany Claeys
 

Tiffany studeerde af in 2009 als gegradueerde verpleegkundige en startte haar carrière in AZ Sint-Jan op de afdeling inwendige ziekten, gevolgd door 3 jaar ervaring als thuisverpleegkundige bij Paramedica. Sinds 2012 werkt ze in AZ Sint-Lucas. Hier startte ze op de afdeling geriatrie-revalidatie, gevolgd door de nacht op de afdeling inwendige-revalidatie. Mensen een nog betere zorg bieden op diverse vlakken is haar doel. In 2018 studeerde ze af als sport- en voedingscoach en momenteel volgt ze de opleiding postgraduaat diabeteseducator. Sport, voeding en zorgverlening zijn haar grote passie en op basis van voortdurende bijscholing kan zij mensen gerichte zorg bieden.