0494 49 85 64

Afspraak thuiszorg

Afspraak in Oosthuis

Team

Thuisverpleging Kaat bestaat uit een team van 7 verpleegkundigen.

Als team zorgen wij er elke dag voor om kwaliteitsvolle, optimale en continue zorg te bieden met aandacht voor elke patiënt en zijn omgeving.

Patiënten verzorgen in hun vertrouwde omgeving, dicht bij familie en vrienden, waar zij zich goed voelen, geeft ons elke dag dat mooie gevoel en die leuke uitdaging. Klantvriendelijkheid, vertrouwen en discretie staan dan ook centraal bij onze zorgen.

Ons motto is en blijft de patiënt verzorgen zoals we zelf willen verzorgd worden.

over ons

Kaat Walcarius
Bachelor A1 verpleegkundige
Referentieverpleegkundige wondzorg & palliatieve zorg

Kaat is 14 jaar actief in de wereld van thuiszorg en thuisverpleging. Na 3 jaar ervaring bij het Wit-Gele-Kruis is zij in 2006 van start gegaan als zelfstandig thuisverpleegkundige. Mensen thuis ontmoeten met hun verhaal, zorg geven en zorg dragen voor, waren reeds van bij haar eerste werkervaringen een sterke drijfveer. Haar ervaring en het regelmatig volgen van bijscholing zorgen ervoor dat zij ten dienste kan staan op diverse vlakken. Ze behaalde tevens met glans haar referentie in de wondzorg en de palliatieve zorg. Kaat is de drijvende kracht van Thuisverpleging Kaat.

Eveline De Brabander
 

Eveline, eerst afgestudeerd in de bachelor ziekenhuisverpleegkundige, besliste om haar kennis te onderbouwen en volgde daarnaast een postgraduaat cardiologie. Haar carrière startte in 2010 op de MiCS in AZ Sint-Lucas. De verpleegeenheid MiCS verzorgt patiënten met verschillende ziektebeelden, met één of meerdere orgaanfalen of patiënten die een zeer uitgebreide heelkundige ingreep hebben ondergaan. De opgedane kennis gebruikt ze om mensen thuis in hun vertrouwde omgeving zo goed mogelijk te verzorgen. Eveline heeft drie kinderen en in haar vrije tijd geniet ze van duiken en sporten in het algemeen.

Julie Vande Woestyne
 

Van jongs af aan zit het helpen van mensen in haar bloed. De studiekeuze was snel gemaakt en sinds 2017 heeft Julie haar diploma verpleegkunde op zak. Het intense contact, de nauwe band en de omgang met mensen in hun thuisomgeving spraken haar het meest aan, waardoor Julie meteen van start ging in de thuisverpleging. Met empathie, een persoonlijke aanpak en op haar eigen unieke manier voorziet ze elke patiënt van kwalitatieve zorg. Een warme glimlach op het gezicht van de patiënten als gevolg van die zorg geeft haar nog elke dag voldoening.

Hilde Cool
 

Hilde studeerde af in 2012 als bachelor in de verpleegkunde. Kennis, kracht en de zin om te blijven leren kenmerken Hilde als verpleegkundige. Hierdoor staat ze steeds klaar met de nodige efficiënte en kwalitatieve verzorging aan huis. Ze neemt graag de tijd om te helpen, persoonlijk, discreet en in een vertrouwelijke omgeving. Reeds 28 jaar is Hilde thuisverpleegkundige en in 2016 zette ze de stap om haar job verder uit te bouwen op zelfstandige basis. Op basis van bijscholingen blijft ze op de hoogte van alle verpleegkundige technieken en handelingen, die ze toepast in de zorgverlening.

Lennert Silversmet

Sinds kort kunnen we bij Thuisverpleging Kaat rekenen op de verpleegkwaliteiten en het enthousiasme van Lennert Silversmet, onze eerste mannelijke verpleegkundige én meteen ook de jongste telg van ons team. Lennert is in 2021 afgestudeerd als verpleegkundige en staat samen met z’n collega’s in voor de dagelijkse verzorging zoals wondzorg, inspuitingen, hygiënische zorg, stomaverzorging, sondeplaatsing en palliatieve zorgen. Lennert omschrijft zichzelf als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij werkt graag zelfstandig en combineert kwaliteitsvolle zorg met een luisterend oor. Hij is gedreven om elke dag iets te betekenen voor zijn patiënten, steeds met ons motto in het achterhoofd: “verzorg altijd je patiënten zoals je zelf verzorgd wil worden”.

Urszula Szewczyk

Urszula komt oorspronkelijk uit Polen en studeert in 2010 af aan de faculteit ‘European studies’. Al snel blijkt dat haar interesses eerder bij geneeskunde, zorg en voeding liggen en gaat ze een graduaat in de verpleegkunde studeren. Na het afstuderen beantwoordt Urszula in 2019 de lokroep van de thuiszorg. Ze voelt meteen aan dat het haar lot is om mensen thuis te verzorgen. Patiënten op een warme manier zorg bieden, is dan ook haar persoonlijke motto.

Nevenka Vanhooren

In 2010 studeert Nevenka af als gegradueerd ziekenhuisverpleegkundige. Ze gaat meteen in de thuiszorg werken, om na 2 jaar de overstap naar de projectverpleegkunde te maken. De afwisselende job spreekt haar enorm aan, als projectverpleegkundige werkt ze zowel in ziekenhuizen, de thuiszorg als in woonzorgcentra. In 2018 begint ze te werken als nachtverpleegkundige, maar ze blijft de thuiszorg missen. Daarom gaat Nevenka in 2020 aan de slag bij Thuisverpleging Kaat en behaalt ze een bachelor in de ziekenhuisverpleegkunde. Momenteel combineert ze haar 2 grote passies: projectverpleegkunde en thuiszorg.

Elane Marciel
Freelance medische pedicure & gespecialiseerde voetverzorging

Bij Thuisverpleging Kaat kunnen we rekenen op de expertise van Elane Marciel voor alles inzake gespecialiseerde voetverzorging en medische pedicure. A match made in heaven, want ook zij hecht groot belang aan een goede service en een vlot klantencontact. Intussen heeft Elane al heel wat ervaring, ze werkt namelijk al sinds 2014 als ambulante voetverzorgster. Sinds enkele jaren beschikt ze ook over haar eigen praktijk. Dit combineert ze nu met haar freelance werk voor Thuisverpleging Kaat, waar ze ons enthousiast bijstaat in de professionele behandeling van voeten. Naast de reguliere zorg is Elane ook gediplomeerd om diabetische, reumatische, geriatrische en andere risicovoeten te behandelen aan de hand van speciale technieken. Van nagelregulatie bij een ingegroeide nagel en antidruktechnieken tot de reparatie van beschadigde en/of mycosenagels, Elane zorgt voor een gepaste professionele voetverzorging.

T 0496 24 54 37