0494 49 85 64

Afspraak thuiszorg

Afspraak in Oosthuis

Samenwerking met Oosthuis

Naast onze thuisverpleging, kan u bij team Kaat ook terecht voor verpleegkundige verzorging in Oosthuis te Oostkamp. Oosthuis is een huisartsenpraktijk waar team Kaat als gediplomeerde verpleegkundigen hun verzorgingen uitvoeren om de huisartsen te ondersteunen, dit op zelfstandige basis. In onze praktijkruimte ontvangen en verzorgen wij alle patiënten, jong en oud, ook als u geen patiënt bent bij één van de huisartsen. Eén van onze verpleegkundigen staat dus steeds paraat na afspraak.

Huisartsenpraktijk Oosthuis
Kortrijksestraat 121
8020 Oostkamp

Enkel op woensdagvoormiddag

onze praktijkruimte

Verpleegkundige zorgen

Elke patiënt is welkom voor:

  • Inspuitingen
  • Vaccinaties
  • Wondverzorging, verwijderen van draadjes/haakjes, nazorg operatieve zorg
  • Afschakelen van infuus, spoelen van poortkatheder en verwijderen van naald
  • Blaassondage
  • Vervangen van suprapubische sonde en gastrostomiesonde

Als team van verpleegkundigen willen wij patiënten optimale en kwaliteitsvolle zorg bieden, thuis maar ook op afspraak in een eigen praktijkruimte te Oosthuis. Samen zorgen we voor een complete zorg.

Op afspraak thuis of in onze praktijkruimte

Wenst u een afspraak te maken voor thuiszorg of in onze praktijkruimte te Oosthuis, dan kan u ons telefonisch bereiken op 0494 49 85 64. In functie van de coronamaatregelen vragen wij u om zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen of indien nodig met één begeleider, een mondmasker te dragen en in de wachtzaal de afstandsregels te bewaren.

Betaling door derdebetalersregeling

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, hoeft u niet rechtstreeks te betalen voor de verpleegkundige zorgen in onze praktijk. Wij werken samen met alle mutualiteiten en regelen de betaling rechtstreeks via uw ziekenfonds, via derdebetalersregeling dus. Gelieve wel uw identiteitskaart mee te brengen en het voorschrift van uw arts of specialist. Wij doen het nodige voor u.